Why Moov-IT?

Our mission is to create a healthy working environment for your employees.

Moov-IT heeft op basis van drie jaar wereldwijd onderzoek een methodologie ontwikkeld die het welzijn van de medewerkers op het werk onder handen neemt. De aanpak van Moov-IT is uniek omdat het niet alleen bijdraagt aan de gezondheid van de medewerkers maar ook aan hun onderlinge connectie, productiviteit en motivatie. Dankzij de Moov-IT ‘ambassador based motivation’ techniek, wordt een community gecreëerd die leeft. Deze community zorgt ervoor dat alle gezondheidsinitiatieven van uw bedrijf hun effect blijven behouden op lange termijn. Daarnaast zorgt het ervoor dat u niet alleen de sportieve en gezonde medewerkers bereikt, maar ook diegenen die een duwtje in de rug nodig hebben. Bovendien kan uw bedrijf ten alle tijden volgen hoe het met de gezondheid uw werknemers is gesteld.

moovit-1.jpg
moovit-3.jpg
moovit-31.jpg

Waarvoor staat Moov-IT?

Moov-IT baseert zijn aanpak op 4 pijlers die zorgen voor een duidelijk resultaat op maat van uw onderneming.

Op maat

Moov-IT biedt een unieke en op maat gemaakte Corporate Wellness oplossing aan voor u en uw onderneming. Dit met de nodige aandacht voor uw bedrijfswaarden.

Bottom-up

Gedaan met adhoc gezondheidsworkshops. Onze creatieve aanpak zorgt voor oplossingen die werknemers echt willen. Gebaseerd op hun ideeën maken we een authentieke gezondheidscampagne, plan van aanpak of afterworks.

Motivatie

De sterkte van ons product ligt bij uw medewerkers. Het is de onderlinge connectie die ervoor zorgt dat uw gezondheidsinitiatieven op lange termijn blijvend effect zullen hebben. Niets is zo krachtig als de motivatie van anderen. Deze techniek wordt ondersteunt door de gamification en het gebruiksgemak van het platform. Deze zet uw medewerkers aan om dagelijks te ‘mooven’ op een leuke en eenvoudige manier.

Strategie

Voor we van start gaan in uw bedrijf zorgen we ervoor dat uw management en Corporate Wellness team op dezelfde lijn zitten. We leggen een concrete organisatiedoelstelling vast en werken een duidelijke strategie uit. We zorgen ervoor dat u altijd een duidelijk overzicht heeft van de status van uw gezondheidsproject op basis van onze exclusieve rapporteringsmethodes.